Våtromsertifisering: Grunnmodul og Modul A

 

Bygging og rehabilitering av våtrom kan by på en rekke utfordringer. Bygge bransjens våtroms- norm (BVN) er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom og er utviklet av bransjen selv, ved Fagrådet for våtrom.

 

Undervisningsform: Klasserom på nett.

 

Tid: 17 timer.

 

Påmelding

Send forespørsel om pristilbud og gjennomføring til nordland@fu.no

 

Målgruppe

 

Kurset er for deg som skal utføre arbeid i våtrom, eller prosjektere våtrom etter våtromsnormen (BVN). Du må ha svennebrev/fagbrev eller 5 års dokumentert relevant praksis i det faget du ønsker å ta våtromssertifikat for (tømrer, blikkenslager, betong- og murfaget, byggtapetserer, maler, taktekker, rørlegger eller elektriker). Også lærlinger kan delta på våtromskurs, og ta våtromsertifikat, hvis de har mindre enn 6 måneder igjen av den totale læretiden.

 

Innhold

 

I løpet av kurset lærer du å redegjøre for praktiske løsninger som sikrer varige og tette våtrom i ditt fag og å følge Byggebransjens våtromsnorm i praktisk arbeid. Du lærer også viktigheten av god planlegging og samarbeid mellom de ulike håndverkerne, blir kjent med regelverk og våtromsnormen (BVN) og betydningen av å gjennomføre kontroll- og dokumentasjonsrutiner.